Banner
Dom > Proizvodi >> API

L-Thyroxin

L-Thyroxin
FZBIOTECH lista proizvoda
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije

Naziv proizvoda

L-Thyroxin

Drugo ime

Levothyroxine

Specifikacijama

99%

Izgled

Belog praha

Molekularna formula

C15H11I4NO4

Molekularna težina

776,87

CAS NE.

51-48-9

"NE".

200-101-1

Standardni

USP ili EP

Certifications

ISO, KOŠER, FDA

Dobavljač

FZBIOTECH

Razredu

Medicinski

Strukturna formula

93.gif


Prednosti

1. levothyroxin, također poznat kao L-thyroxin ili T4, je sintetički oblik štitnjača tiroksa, obično se izludio od strane follikularnih ćelija štitnjače. Može se koristiti i za liječenje nedostatka hormona na štitnjaču i povremeno spriječiti ponavljanje raka Štitnjača. Kao i njegov prirodno izlučeni kolega, levothyroxin je kemijski hiral u obliku. Povezani lijek D-thyroxin (D-thyroxine) korišten je za liječenje hipercholesterolemije (povišen nivo holesterola) u prošlosti, ali je povučen zbog nuspojava iz srca.


2. L-Thyroxin je hormon, a tvoje tijelo ga samo pretvara u T3 na neophodnu stopu, tako da se može smatrati da je to bolje i sigurnije od T3.


"L-thyroxin" je izvrstan debeli plamenik, jer će mu metabolizam biti mnogo uvećan. Možeš popustiti kada se dijete prije utakmice, jer kad konzumiraju dosta kalorija, još uvijek će gorjeti mast jer će metabolizam biti dosadan i dosadan.


4. L-thyrokin se generalno koristi od strane bodibildera i fitnes ovisnika u predizbornom ciklusu da smanji stres, a koristi ih i predebeli ljudi da smanje težinu. Povećava metabolizam i proizvodi opštu stimulaciju. Međutim, supstanca bi se trebala koristiti mudro.


Funkcija 

L-thyroxine se mogu koristiti za liječenje hipotiroidizam i to je preferirani tretman za hipotiroidizam pacijente koji često zahtijevaju dugogodišnje hormonske terapije. Ona se također može koristiti za liječenje goitera da smanji mogućnost stimulativne hormonske (TSH), za koje se smatra da je hormon koji izaziva goiter. Levothyroxin se također koristi u intervencionalnom tretmanu pacijenata sa nodularnim bolestima ili rakom štitnjača za prigušivanje sekreta stimulativne hormonske (TSH).


Upit