banneer
Dom > Proizvodi >> Monomer

zdravstvene prednosti resveratrol Kina resveratrol tvornica, Natural 98% Proizvođači praška Resveratrol

Kina resveratrol tvornica, Natural 98% Proizvođači praška Resveratrol
Download
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o Resveratrolu

Spec .: 50%, 98%, 99% pomoću HPLC

Izgled: beli kristalni prah

CAS br .: 501-36-0

Molekularna formula: C14H12O3

Molekularna težina: 228.24


Funkcija Resveratrola

Resveratrol je dobio veliku pažnju za svoje prijavljene antiaging i borbu protiv bolesti. Rani istraživanja, uglavnom u epruvete i životinjama, sugerišu da resveratrol može pomoći zaštiti tela od brojnih bolesti, uključujući: bolesti srca. Resveratrol pomaže u smanjivanju upale, sprečava oksidaciju LDL-a "lošeg" holesterola i otežava trombociti da se drže zajedno i formiraju grudice koje mogu dovesti do srčanog udara. Rak. Smatra se da resveratrol ograničava širenje ćelija raka i pokreće proces smrti ćelija karcinoma (apoptoza). Alzheimerova bolest. Resveratrol može štititi nervne ćelije od oštećenja i nagomilavanje plaka koja može dovesti do Alchajmerove bolesti. Dijabetes. Resveratrol pomaže u sprečavanju rezistencije na insulin, uslovu u kojem telo postaje manje osetljivo na efekte hormona za smanjenje šećera u krvi, insulinu. Insulinska rezistencija je prekursor za dijabetes.

Studije glodara ukazuju na to da resveratrol može pomoći čak i protiv nekih efekata nezdravog načina života i dovesti do povećane dugovečnosti. Miševi tretirani sa resveratrolom hranjeni su visoko kaloričnom ishranom živeli duže nego slično hranjeni miševi koji nisu dali resveratrol. Resveratrol zaštićeni miševi hranili su visoko kaloričnu ishranu od zdravstvenih problema vezanih za gojaznost simulirajući efekte ograničenja kalorija.

1. Resveratrol je aktivna komponenta izvučena iz Huzhang (Polygonum cuspidatum) koja se uglavnom širi preko Kine.
2. To je antioksidativni fenol i snažan vazodilatator koji inhibira sintezu triglicerida u serumu, peroksidaciju lipida i agregaciju trombocita.
3. Eksplozivno se koristi za lečenje bolesti krvnih sudova, kao što su ateroskleroza i hiperlipidemija.
4. Pored toga, ima antivirusnu i antiinflamatornu aktivnost, može lečiti akutne mikrobiološke infekcije i virusni hepatitis, ekt.


Sertifikat analize

Resveratrol.jpg

Paket i dostava

Isporuka: Sea / Air Shipping & International Express                                                                                 

Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon plaćanja
Pakovanje: 1-5kg / torba od aluminijumske folije, veličina: 22cm (širina) * 32cm (dužina)

15-25kg / bubanj, veličina: 38cm (prečnik) * 50cm (visina)

Skladištenje: Odvojeno od jakog svetla i toplote.

Rok trajanja: 24 meseca

Resveratrol.jpg


Resveratrol.jpg


Kompanijska slika

Resveratrol.jpg


Resveratrol.jpgXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd je jedan od profesionalnih proizvođača kineskih resveratrola, za sve što vam treba od najboljih, cijena, organske, 100% čiste, prirodne i GMP fabrike resveratrol, molimo vas da nas kontaktirate. I dobrodosli na veleprodajni resveratrol, trans resveratrol, resveratrol ekstrakt, resveratrol 99%, 501-36-0, resveratrol 50%, resveratrol 95%, resveratrol prah od nas.

Upit