Banner
Dom > Proizvodi >> Monomer

zdravstvene prednosti resveratrol Resveratrol

Resveratrol
FZBIOTECH Lista proizvoda
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o Resveratrolu

Spec .: 50%, 98%, 99% pomoću HPLC

Izgled: Bijeli kristalni prah

CAS NO .: 501-36-0

Molekularna formula: C14H12O3

Molekularna težina: 228.24


Funkcija Resveratrola

Resveratrol je privukao veliku pažnju zbog svojih prijavljenih antiaging i suzbijanja bolesti. Rana istraživanja, uglavnom u epruvetama i životinjama, sugeriraju da bi resveratrol mogao pomoći u zaštiti organizma od brojnih bolesti, uključujući: srčane bolesti. Resveratrol pomaže u smanjenju upale, sprečava oksidaciju LDL "lošeg" holesterola i otežava da se trombociti drže zajedno i formiraju ugruške koji mogu dovesti do srčanog udara. Rak. Smatra se da resveratrol ograničava širenje stanica raka i pokreće proces smrti ćelija raka (apoptoza). Alzheimerova bolest. Resveratrol može zaštititi nervne ćelije od oštećenja i nakupljanja plaka koji mogu dovesti do Alchajmerove bolesti. Dijabetes. Resveratrol pomaže u sprečavanju insulinske rezistencije, stanja u kojem tijelo postaje manje osjetljivo na efekte hormona za snižavanje šećera u krvi, insulina. Insulinska rezistencija je prekursor dijabetesa.

Studije o glodavcima ukazuju da bi resveratrol mogao pomoći čak i protiv nekih efekata nezdravog načina života i dovesti do povećane dugovječnosti. Miševi tretirani resveratrolom koji su hranjeni visokokaloričnom dijetom, živeli su duže od miševa koji nisu dobijali resveratrol. Miševi zaštićeni resveratrolom hranili su se visokokaloričnom dijetom zbog zdravstvenih problema povezanih sa gojaznošću, tako što su imitirali efekte ograničenja kalorija.

1. Resveratrol je aktivna komponenta ekstrahovana iz Huzhanga (Polygonum cuspidatum) koja se uglavnom prostire preko Kine.
2. To je antioksidantni fenol i moćan vazodilator koji inhibira sintezu serumskih triglicerida, peroksidaciju lipida i agregaciju trombocita.
3. Opsežno se koristi za lečenje bolesti krvnih sudova kao što su ateroskleroza i hiperlipidemija.
4. Osim toga, ima anti-virusnu i anti-inflamatornu aktivnost, može liječiti akutne mikrobne infekcije i virusni hepatitis, itd.


Certifikat analize

Resveratrol.jpg

Paket i dostava

Dostava: Sea / Air Shipping & International Express                                                                                 

Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon uplate
Pakiranje: 1-5kg / aluminijska folija torba, veličina: 22cm (širina) * 32cm (dužina)

15-25kg / Bubanj, veličina: 38cm (Prečnik) * 50cm (Visina)

Skladištenje: Držati dalje od jake svetlosti i toplote.

Rok trajanja: 24 mjeseca

Resveratrol

Slika kompanije

Xi'an Fengzu biološke tehnologije Co, Ltd je jedan od profesionalnih proizvođača kineske resveratrol, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda i GMP tvornica resveratrol, slobodno nas kontaktirajte. Dobro došli na veliko i resveratrol, trans resveratrol, ekstrakt resveratrola, resveratrol 99%, 501-36-0, resveratrol 50%, resveratrol 95%, resveratrol u prahu.

Upit