Banner
Dom > Proizvodi >> Biljno ulje >> Esencijalno ulje

koristi ulje bobica kleke Juniper Berry Oil

Juniper Berry Oil
Popis ulja FZBIOTECH
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovna informacija o uljem kleke

Porijeklo: Kina, Italija
Izgled: Bezbojna do blijedo žuta tečnost
Metoda ekstrakcije: destilacija parom
Koristi se dio biljke: Sjeme i voće
CAS broj: 8012-91-7
Sadržaj: α-terpineol, kampen
Miris: S posebnim iglama gorko začinjene arome i aromatične


Uvođenje Juniper Berry ulja

Jabuka kleke je ženski konus proizveden od različitih vrsta smreka. To nije prava bobica, već stožac s neobično mesnatim i spojenim ljuskama, koje mu daju izgled poput bobice. Plodovi su zeleni kada su mladi, i zreli do purpurno-crne boje tokom oko 18 meseci.


Funkcija ulja za kleke

Juniper Berry je esencijalno ulje koje se smatra pomoćnom, obnavljajućom i toničkom pomoći. Popularan je u tretmanima akni i za masnu kožu, kao i dermatitis, plačući ekcem, psorijazu i blokirane pore. Smatra se da je pročišćavanje i čišćenje i dobro za meditaciju.


Dijagram toka

Juniper Berry Oil.jpg


Upotreba Juniper Berry ulja

Eterično ulje kleke koristi se u mnogim industrijama, kao i za ukus alkoholnih pića kao što je džin. Juniper je zimzeleni grm koji je vrlo čest u Evropi. Lepo je mirisati, ali bilo je mnogo više kleke i njenog eteričnog ulja u smislu impresivnih zdravstvenih prednosti

Antiseptik: U prošlosti je eterično ulje smreke bilo dobro poznati antiseptik, a ljudi koji su ranjeni ili ranjeni u ratovima ili atletici bili su tretirani njime. Čak je korišćen kod povreda koje su zadobile i majka i dete tokom teškog rada. Efikasno štiti rane od septičkog ili razvoja tetanusa.

Antireumatski: Eterično ulje smreke potiče i poboljšava cirkulaciju krvi. Sjeme ulja bobice također pomaže u uklanjanju toksina iz mokraćne kiseline iz tijela. Oba ova svojstva pomažu u borbi protiv oboljenja kao što su reumatizam, artritis, giht i bubrežna kamenca, koji su povezani s nepravilnom cirkulacijom i nakupljanjem toksina u tijelu. Ovo eterično ulje takođe ublažava oticanje.

Antispasmodic: Eterično ulje smreke je takođe efikasno na gotovo svim oblicima grčeva, bilo da se radi o mišićnoj, intestinalnoj, respiratornoj ili bilo kojoj drugoj oblasti. Juniper ulje opušta mišićne grčeve i pomaže u izlječenju spazmoderne kolere. Budući da je antispazmodičan, pomaže u izlečenju mnogih drugih problema povezanih sa grčevima ili grčevima.


Dostava i skladištenje

Dostava: Sea / Air Shipping & International Express

Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon uplate
Pakiranje: 30ml / 50ml / 100ml: boce od jantarnog stakla, 1kg / 5kg: aluminijski bubanj
25kg: plastična cijev (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: kalajisano željezo (56cm 2 * 90cm)
Skladištenje: Držati dalje od jake svetlosti i toplote.
Rok trajanja: 24 mjeseca

pure Juniper Berry Oil.jpg

Juniper Berry Oil price.jpg


Company
Xi'an Fengzu biološke tehnologije Co, Ltd je jedan od profesionalnih kineske bobice ulje bobica, smreka bobica eterično ulje proizvođača, za sve što vam je potrebno najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, i GMP fabrike smreka bobica ulje, klekovino eterično ulje, slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli na veliko masovno i visoko količinu bobice ulja, smreka eterično ulje, ulje kleke, smreka eterično ulje, organske bobice ulje, 8012-91-7, čista bobica ulje od nas.

Upit