Banner
Dom > Proizvodi >> Biljno ulje >> Esencijalno ulje

Jasmine Oil

Jasmine Oil
Popis ulja FZBIOTECH
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovna informacija o Jasminovom ulju

Porijeklo: Kina, Egipat
Ekstrakt: destilacija parom
Izgled: Crvena uljasta tečnost
Plant Dio: Cvijet
Sadržaj: benzil acetat, jasmone
Intenzitet mirisa: Srednji
CAS NO.8080-96-6


Uvođenje jasminovog ulja

Naše esencijalno ulje jasmina je ekstrahovano iz Jasminum Gradiflora (sinonim officinale), porodice oleaceae i poznat je i kao jasmin, jessamine i zajednički jasmin.
Iako skupo, ovo eterično ulje ne predstavlja samo miris izuzetnog - duboko opušta, podiže depresiju i podiže samopouzdanje, olakšava porod, pomaže kod seksualnih problema, ublažava kašalj i tonove i poboljšava elastičnost kože, a istovremeno pomaže u smanjenju strija i ožiljaka.


Funkcija ulja jasmina
Eterično ulje jasmina ima slatki, egzotični i bogato cvjetni miris.
Najčešća vrsta - Jasminum grandiflorum (poznata i kao kraljevski jasmin, španski ili katalonski jasmin ili jati) koristi se i za ekstrakciju eteričnog ulja, ali naša mešavina od 25% se proizvodi od Jasminum officinale.


Dijagram toka:

Jasmine Oil.jpg


Upotreba jasminovog ulja

To je vrijedan lijek u slučajevima teške depresije i smiruje živce, stvarajući osjećaj povjerenja, optimizma i euforije, uz revitalizaciju i obnavljanje energije.
Ulje jasmina olakšava porođaj: ubrzava rođenje jačanjem kontrakcija i istovremeno ublažava bol. Efikasan je u postnatalnoj depresiji i potiče protok majčinog mlijeka.
Zbog svoje duboko umirujuće i smirujuće prirode, ulje jasmina pomaže kod seksualnih problema kao što su impotencija, prerana ejakulacija i frigidnost.
Ima veoma povoljan efekat na respiratorni sistem, ublažavajući iritantan kašalj i pomažući kod promuklosti i laringitisa. Osim toga, pomaže kod bolova u mišićima, uganuća i ukočenih udova.
Jasminovo ulje tonira suvu, masnu, iritiranu i osjetljivu kožu, povećava elastičnost i često se koristi kao pomoć kod strija i za smanjenje ožiljaka.


Dostava i skladištenje:

Dostava: Sea / Air Shipping & International Express
Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon uplate
Pakiranje: 30ml / 50ml / 100ml: boce od jantarnog stakla, 1kg / 5kg: aluminijski bubanj
25kg: plastična cijev (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: kalajisano željezo (56cm 2 * 90cm)
Skladištenje: Držati dalje od jake svetlosti i toplote.
Rok trajanja: 24 mjeseca

pure Jasmine Oil.jpg

Jasmine Oil price.jpg


Company


Xi'an Fengzu biološke tehnologije Co., Ltd je jedan od profesionalnih Kina jasmin ulje, jasmin esencijalnih ulja proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, i GMP tvornica jasmin ulje, eterično ulje jasmin , slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli na veliko masa i visoke količine jasmina ulje, jasmin eterično ulje od nas.

Upit