Banner
Dom > Proizvodi >> Kozmetička sirovina

hyaluronska kiselina za kožu Serum za hidrauličnu kiselinu

FZBIOTECH Hyaluronska kiselina
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije

Naziv proizvodaSerum za hidrauličnu kiselinuDrugo imeHialuronska kiselina
Specifikacijama99%IzgledBelog praha
Molekularna formulaC14H22NNaO11Molekularna težina403,31
CAS NE.9067-32-7"NE".618-620-0
OEM servisKapsula ili tableteStandardniUSP ili EP
RastvorljivVodeCertificationsISO, KOŠER
Strukturna formulaSodium Hyaluronate Powder

Serum za hidrauličnu kiselinu je fiziološki aktivna supstanca koja je generalno prisutna u ljudskom tijelu.

To je polimerizirani šećer u viskozju, koji se sastoji od glykolične kiseline i Acetaminofen acetona.

Molekularna težina je 1.000.000.


Prednosti

1. hidrata, Povecaj elasticnost koze, stegni kozu

2. hyaluronska kiselina može promovisati širenje i diferencijalnu ćeliju, eliminacijom slobodnog kisika.

tri. hialuronska kiselina može spriječiti i popraviti oštećenje kože

4. hyaluronska kiselina može učiniti da se voda ubrzava. i zalijepi ravnomjerno nakon što je emulsifikacija nafte izvrsna, ima stabilnu emulsifikaciju. To je jedan od najboljih prirodnog sastojka visoke kozmetike, dobre kompatibilnosti.

5. hyaluronska kiselina se može dodati većini kozmetike, poput kreme, losiona, suštine, čišćenja, kupanja, pranja kose, mahovine, proširenja, lipštaèa, zajedničkog sadržaja je 0.05-0,5%.


Aplikacija


Za hranu:

Natrijum hyaluronate prah je probavljen i Apsorbovan nakon oralnog apsorpcije, povećava se preteča hialuronske kiseline u telu, što dovodi do povećanja količine hialuronske kiseline u koži i drugim maramicama, time se unaprjeđuje performans za retenciju kože, bogata elasticnost i smanjenje bora.


Za medicinsku pomoć:

"Hidraulični prah" se može koristiti u ofthalmičnoj operaciji, kao što je presađivanje korneta, operacija Katarakta, operacija glaukom i hirurgija da bi se popravila odvojenost od mrežnjače. Može se koristiti i za liječenje osteoartritisa. Oni su ubrizgati injekcijom u joint u koljeno i vjeruje se da će obnoviti viskoznost zajedničke tekućine, čime će podmazati zglobove, ublabljivanje zglobova i proizvodnja analgetika, a koriste se i za biosintetijske stentove za rane koje liječe rana. Ove skele često imaju proteine spojene, kao što su fibronectin, da olakšaju migraciju ćelija u ranu. Ona se također koristi u anti-adhezijskoj proizvodima i generalno se koristi za karlicu i trbušnu operaciju u cilju sprječavanja postoperativnih adhezija.


Za kozmetički:

Natrijum Hyaluronate je poznat kao prirodni faktor za vlagu. To je uobičajeni sastojak u proizvodima za njegu kože i može se koristiti kao vrlo efektivan losion za upotrebu. U 2003, FDA je odobrila injekciju hialuronske kiseline za punjenje mekog tkiva. Može se koristiti za bore na licu, širi usne, smanjujući bore i bore i uklanjanje ožiljaka.


Upit