Banner
Dom > Proizvodi >> API

Hemp Protein

Hemp Protein
COA od praškastog proteina proteina
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovna infromacija proteina u prahu proteina
Naziv proizvoda: Hemp protein powder
Drugo ime: Hemp semenski protein
Izgled: svetlo žuti fin prah
Deo koji se koristi: Seme
Specifikacija: 50%, 60%, 70%
Veličina čestica: 100% prođe 80 meshova
Metoda ispitivanja: TLC
Dobavljač: FZBIOTECH

Primena proteina u prahu proteina
Hemp protein obezbeđuje esencijalne masne kiseline omega-3 i omega-6 u zdravom razmeru 3: 1. Konoplja je takođe jedan od retkih izvora gama linolenske kiseline (GLA) koja se teško može dobiti, a zdrava omega-6 dobijena iz biljke različito se razlikuje od drugih manje zdravih omega-6.
Hemijski proteinski prah sadrži 20 aminokiselina, uključujući devet esencijalnih aminokiselina koje vaše tijelo ne može proizvesti samostalno i mora se dobiti od ishrane.
Hemijski proteinski prah nije samo proteinska elektrana, već je i inherentno opterećen zdravim omega masnim kiselinama i vlaknima od mnogih drugih uobičajenih proteinskih prahova. Tu se ne zaustavlja - konoplja je takođe pokazala da poboljšava umor i ima pozitivne efekte na imunološki sistem.

Prednosti Hemp protein praha
1. Hemijski semenski protein obezbeđuje esencijalne ljudske masne kiseline (EFA) i ima prilično korisnu nezasićenu količinu zasićenih masnoća.
2. Hemijski semenski protein ima visok sadržaj arginina 123mg / g proteina i histidin 2 mg / g proteina). Oba su važna za rast deteta, kao i za sintezu neophodnog enzima, aminokiselina aminokiselina koja sadrži sulfin 16 mg / g proteina.
3. Hemijski semenski protein sadrži i relativno visoke nivoe amino kiselina razgranatog lanca koji su veoma važni za metabolizam skeletnih mišića.

Nutritivni protein u prahu proteina
Hemijski prah proteini su bogati vlaknom, hranljivim materijama koje imaju brojne vrijednosti koje promovišu zdravlje. Dijete bogate vlaknima mogu smanjiti rizik od srčanih bolesti, dijabetesa tipa 2, zaprtja i divertikularnih bolesti, napominje Harvard Public School of Health. Jedna pojava proteina prašine konoplje može da obezbedi značajan deo od 20 do 35 grama vlakana dnevno preporučeno za odrasle, decu i starije adolescente. Na primjer, jedna marka konoplje u prahu sadrži 12 grama vlakana po 30 grama, što je značajno veće od većine drugih vrsta proteina.


Paket i dostava

Isporuka: Sea / Air Shipping & International Express
Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon plaćanja
Pakovanje: 1-5kg / torba od aluminijumske folije, veličina: 22cm (širina) * 32cm (dužina)
15-25kg / bubanj, veličina: 38cm (prečnik) * 50cm (visina)
Skladištenje: Odvojeno od jakog svetla i toplote.
Rok trajanja: 24 meseca

Glutathione.jpg


Glutathione.jpg


Kompanija Slika:

Glutathione.jpg


Glutathione.jpg

Upit