Banner
Dom > Proizvodi >> Monomer

Tea Saponin

Tea Saponin
COA u prahu za čaj Saponin
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovni podaci od Tea Saponin
Naziv proizvoda: Čaj Saponin / Ekstrakt sjemenki čaja / Ekstrakt sjemena kamelije
Latinski naziv: Camellia oleifera Abel
Orginalna biljka: Seme
Specifikacija: 60%, 90%
Izgled: Bijeli i svijetlo bijeli prah
Molekularna težina: 200-1200
Molekularna formula: C57H90O26
Hemijski naziv: Saponin
CAS NO .: 8047-15-2
Dobavljač: FZBIOTECH

Kratak uvod u Tea Saponin
Čaj Saponin je prirodni neionski surfaktant. Čaj Saponin je glikozid, gorak, začinjen, može stimulirati sluzokožu u nosu kako bi ljudi kihali. Čisti saponin čaja je bijeli kristal, koji se lako apsorbira vlagu; pokazuje očigledno kiselinsko svojstvo Metil crvenom, teško rastopljivom u čistom metil alkoholu, ne rastvara se u etru, acetonu, benzenskom organskom rastvaraču, lako se rastvara u razblaženom metil alkoholu, razblaženom etil alkoholu i ledenoj sirćetnoj kiselini itd Hlorovodonična kiselina do otopljenog čaja saponina, čaj saponin će se taložiti. Tačka topljenja čaja Saponin je 224 ° C. Čaj Saponin dokazano ima funkciju smanjenja upale, ublažavanja bolova, protiv bolova i sl. Svetlo žuti fini prah se široko koristi u proizvodnji sredstava za čišćenje, vune, pletenina, lijekova i roba.

Prednosti čaja Saponin
Visoko čisti saponin čaja je nejonski površinski aktivni agens, koji ima jake pjenaste, emulgirajuće, disperzivne i vlažne efekte. i efekat pene nije pod uticajem tvrde vode. Pored toga, ona je nepropusna, antiinflamatorna, analgetska, antikancerogena aktivnost koja se koristi u medicini, hrani i hemijskoj proizvodnji kao agensima.
1.A dobra emulzija, disperzija, i svojstvo pjenjenja, koji se može široko koristiti u poljoprivredi, kemijskoj industriji, medicini, građevinskim materijalima, hrani i drugim industrijama za deterdžente, pesticide, emulgatore, diuretike i agense za puhanje.
2. Sa nepropusnošću, antiinflamatornim, analgetskim, antikancerogenim aktivnostima.
Može se koristiti iu poljoprivredi, kao prirodni pesticidi.


Paket i dostava

Tea Saponin

Slika kompanije


Upit