banneer
Dom > Proizvodi >> Monomer

Tea Saponin

Tea Saponin
COA praha čaja Saponin
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o čaju Saponin
Ime proizvoda: Tea Saponin / Ekstrakt čajnog semena / ekstrakt semena kamelije
Latinsko ime: Camellia oleifera Abel
Orginalna biljka: Seme
Specifikacija: 60%, 90%
Izgled: Bijeli i svetlo beli prah
Molekulska masa: 200-1200
Molekularna formula: C57H90O26
Hemijsko ime: Saponin
CAS br .: 8047-15-2
Dobavljač: FZBIOTECH

Kratak uvod u čaj Saponin
Tea Saponin je prirodni nejonski surfaktant. Tea Saponin je glikozid, gorak, začinjen, može stimulisati mukozne membrane u nosu kako bi ljudi kihnuli. Čisti saponin čaja je beli kristal, lako se absorbuje vlaga; pokazuje očiglednu kiselinu svojstvu Metil crvenog, teško se rastvara u čistom metil alkoholu, ne rastvara u etru, acetonu, organskom rastvaraču benzena, lako se rastvara u razblaženom metil alkoholu, razblaženom etil alkoholu i glacijalnoj sirćetnoj kiselini itd. Hlorovodonična kiselina do rastvorenog čajnog saponina, čaj saponin će precipitirati. Tačka topljenja Tea Saponin je 224 ° C. Dokazano je da su čaj Saponin funkcije funkcija smanjenja upale, ublažavanja bolova, anti-vapnenja i sl. Svetlo žuti fini prah se široko koristi u proizvodnji sredstava za čišćenje, vune, trikotaže, lijekova i roba.

Prednosti Tea Saponina
Soponin čiste čiste čajeve je neionski površinski aktivni sastojak, koji ima jake efekte penjenja, emulgovanja, raspršivanja i vlaženja. i na efekte pene ne utiče struja. Pored toga, to je nepropusnost, antiinflamatorna, analgetička, anti-karcinska aktivnost koja se koristi u medicini, hrani i daliy hemikaliji kao agensa.
1. Dobra emulzija, disperzija i svojstvo penjenja, koji se mogu široko koristiti u poljoprivredi, hemijskoj industriji, medicini, građevinskim materijalima, prehrambenoj i ostaloj industriji za deterdžente, pesticide, emulgatore, diuretike i sredstva za duvanje.
2. Nepropusnost, antiinflamatorna, analgetička, anti-kancer aktivnost.
3. Može se koristiti u poljoprivredi, kao prirodni pesticidi.


Paket i dostava

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg


Kompanijska slika

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg

Upit