banneer
Dom > Proizvodi >> API

Natrijum askorbat

Natrijum askorbat
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o natrijum askorbatu
Ime proizvoda: Vitamin C Kalcijum askorbat / natrijum askorbat
Aktivni sastojci: L-askorbinska kiselina natrijumova sol
Specifikacija: 99%
Metoda ispitivanja: HPLC
Izgled: beli kristalni prah
MF: C6H7NaO6
CAS: 134-03-2
EINECS: 205-126-1
Dobavljač: FZBIOTECH
Strukturalna formula:
Sodium Ascorbate.png

Kratak uvod natrijum askorbata
Natrijum askorbat je važan hranitelj, antioxidantni konzervans u prehrambenoj industriji, koji može zadržati boju hrane, prirodni ukus, produžiti rok trajanja. Uglavnom se koristi za mesne proizvode, mlečne proizvode, pića, konzervirane i slično.

Upotreba natrijum askorbata
Kao aditiv za hranu, ima E broj E301 i koristi se kao antioksidant i regulator kiselosti. Natrijum askorbat može sprečiti razvoj aterosklerotske bolesti, pomaže u prevenciji srčanog udara. Pored toga, natrijum askorbat igra značajnu ulogu u eliminaciji hroničnih i akutnih infekcija. Štaviše, smatra se da je sredstvo protiv kancera. Natrijum askorbat proizvodi citotoksični efekat u nizu malignih ćelijskih linija, koje uključuju ćelije melanoma koje su naročito podložne.

Neželjeni efekti natrijum askorbata
Uobičajeni neželjeni efekti koji nastaju ili postaju problematični kada se koristi azorbat natrijuma, naročito u tečnom obliku kao injekcije, uključuju spaljivanje, stinganje, bol ili oticanje na mjestu injekcije. Teške alergijske reakcije uključuju osip; svrab; teško disanje; košnice; čvrstoća u grudima; oticanje usta, lica, usana ili jezika; bol u kostima; slabost mišića; teška ili uporna dijareja; mentalne ili promene raspoloženja.


Paket i dostava

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg


Kompanijska slika

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg

Upit