Banner
Dom > Proizvodi >> Biljno ulje >> Esencijalno ulje

Ulje citronele

Ulje citronele
Popis ulja FZBIOTECH
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovna informacija o citronelinom ulju

Porijeklo: Kina, Indonezija

Izgled: Žuta tečnost

Dio biljaka: Lišće i cvijet

Metoda ekstrakcije: destilacija parom

Sadržaj: 25% citronelola, 38% citronelala

CAS br. 106-22-9

Dobro se meša sa: bosiljkom, narandžom, bergamotom, eukaliptusom, geranijumom, limunom, limetom, origanom, lavandom, borom, ružmarinom, kedrovinom i čajevcem.


Funkcija ulja Citronella

Aromaterapija:

Citronela se obično zanemaruje kao ulje za aromaterapiju. Citronella ima svojstva zagrijavanja i aktiviranja na biološkim razinama. Eterično ulje citronele ima uplifting učinak na raspoloženje. Ima omekšavajući efekat na kožu i pomaže u borbi protiv pretjeranog znojenja - što ga čini izuzetno korisnim za upotrebu na stopalima. Ima baktericidna, antiseptička, dezodorantna i insekticidna svojstva.

Antiseptičko i dezinfekcijsko sredstvo:

Citronella trava se koristi za proizvodnju ulja citronele koja se koristi u sapunima, kao sredstvo protiv komaraca u svijećama za insekte, sprejevima i također u aromaterapiji, koja je poznata u Indoneziji.

Osim proizvodnje nafte, citronela trava se koristi i za kulinarsku upotrebu, kao u čaju. Ulje se koristi kao sredstvo za odbijanje insekata. Ovo ulje se koristi za ublažavanje migrene, glavobolje i reumatizma. Može se koristiti kao antiseptik i sanirati kuhinjske pultove i blokove za rezanje. Kada se rasprši u prostoriji, miris odbija insekte i bube. Njegove antiseptičke osobine su dobre za borbu protiv gripe i prehlade.


COA ulja iz Citronella

COA of Citronella Oil

Dijagram toka

Citronella Oil.jpg

Dostava i skladištenje

Dostava: Sea / Air Shipping & International Express

Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon uplate

Pakiranje: 30ml / 50ml / 100ml: boce od jantarnog stakla, 1kg / 5kg: aluminijski bubanj

25kg: plastična bačva (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: kalajisani željezni bubanj (56cm2 * 90cm)

Skladištenje: Držati dalje od jake svetlosti i toplote.

Rok trajanja: 24 mjeseca

Pure Citronella Oil.jpg

Citronella Oil Price.jpg


CompanyXi'an Fengzu biološke tehnologije Co, Ltd je jedan od profesionalnih Kina citronella ulje, citronella eterično ulje proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, GMP i tvornica citronella ulje, citronella eterično ulje , slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli na veliko masovno i visoku količinu citronella ulja, esencijalno ulje citronele, organsko ulje citronele, ulje citronele, eterično ulje citronella, čisto citronella ulje, indonezijsko ulje citronella od nas.

Upit