Banner
Dom > Proizvodi >> Monomer

Oyster Peptide

Oyster Peptide
COA u prahu oštarskog peptida
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o Oyster Peptide

Naziv proizvoda: Oyster Peptide

Drugo ime: prah ekstrakta ostriga

Aktivni sastojci: Taurin, Zn

Specifikacija: Protein 25%

Izgled: svetlo žuti fini prah

Veličina čestica: 100% pass 80 mesh

Metoda ispitivanja: Određivanje azota, HPLC

Dobavljač: FZBIOTECH

 

Uvođenje peptida ostriga

Oyster peptid se ekstrahuje iz praškastog proteina, a zatim usmerava kroz specifični enzim i mali peptid izolovan da bi se dobila mala tehnologija materijala za peptide.

Ostrige nisu samo bogate proteinima, vitaminom A, B1, B2, B5, C, E omjerom odgovarajućih elemenata u tragovima (kao što su kalcij, željezo, cink, selen, mangan, bakar, itd.) I taurin, ali također sadrže jedinstveni morski život raznolikost nutrijenata.

 

Prednosti peptida ostriga

1. Detoksikacija jetre

Peptid koji se nalazi u ostriga taurina može da pospeši sekreciju žuči, isključi akumulaciju neutralne masti u jetri i poboljša detoksikaciju jetre.

 

2. Poboljšati seksualnu funkciju

Peptid kamenica sadrži veliki broj spermatozoida neophodnih za arginin i elemente cinka. Oyster peptidi mogu poboljšati seksualnu funkciju. Seksualna disfunkcija, impotencija, povećana prostata, genitalna hipoplazija i druge muške bolesti, u mnogim slučajevima zbog nedovoljne količine Azije.

 

3. Pročišćavanje zagušenja

Taurin za aterosklerozne peptide ostriga nastalih kongestijom, a rezultirajuća angina pektoris, infarkt miokarda, cerebralni infarkt imaju dobar preventivni učinak.

 

4. Umor

U peptidima od ostriga koji sadrže aminokiseline koje mogu poboljšati funkciju jetre, inhibirati nakupljanje mliječne kiseline, pomoći ubrzati oporavak i promicanje fizičkog umora. Osim toga, peptidni taurin i glikogen iz ostriga ne samo da mogu pomoći u obnavljanju fizičkog umora, već je i psihički umor za oporavak veoma efikasan, prepoznata je uloga poboljšanja endogene depresije i obnove vida.

 

5. Ljepota

Ostriga može spriječiti suhu kožu i potaknuti metabolizam kože, razgradnju melanina, stvarajući osjetljivu ružičastu kožu. Budući da može promovirati stvaranje i izlučivanje hormona, fiziološko prilagođavanje, bez simptoma trudnoće, poremećaja menopauze, također imaju dobar učinak. Pored toga, jod i triptofan u kamenicama mogu vam pomoći da razvijete prekrasnu crnu kosu.

 

6. Poboljšati imunitet

Nakon jela ostriga peptida, bit će sinteza glutationa u tijelu, ukloniti tijelo aktivnog kisika, poboljšati imunitet, spriječiti starenje. U međuvremenu, Arsenit ne samo da inhibira starenje stanica, već i promoviše metabolizam.


Paket i dostava


Oyster Peptide

Slika kompanije


Oyster Peptide manufacturer

Oyster Peptide supplier

Xi'an Fengzu biološke tehnologije Co, Ltd je jedan od profesionalnih Kina kineski dobavljač najboljih kamenca peptida u prahu, dodataka ostriga peptida proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, i GMP tvornica Kina dobavljača najbolji prah za kamenice, dodatak peptidu ostrige, slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli u veleprodaji veliko i kina dobavljač najbolje količine najbolje ostrige peptida u prahu, dodataka ostrige peptida od nas.

Upit