Banner
Dom > Proizvodi >> Biljno ulje >> Esencijalno ulje

cedrovo ulje na prodaju Kedrovo ulje

Kedrovo ulje
FZBIOTECH kedrovo ulje
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovna infromacija kedrovog ulja

Podrijetlo: Kina, Sibir
Dio korištene biljke: borova iglica
Način ekstrakcije: parna destilacija
Izgled: Tečnost smeđe crvene boje
Sadržaj: 99,9% isparljivog ulja
CAS NO.jav8000-27-9


Uvod kedrovog ulja

Drveće naraste do 30 mm, jednostruko stabljika, krošnja usko uspravna do stožasta, okrugla ili spljoštena. Kora je smeđa, piling je u tankim trakama, sitnih grančica (promjer 5-10 mm). Grane viseće do uzlazne, a grančice uglavnom uspravne. Visok je sa začinsko-smolastim mirisnim drvetom gustim grebenom ili četverokutnom pukotinom i širokim, ravnim granama. Izbojci su dimorfni, sa dugim izbojcima, koji čine okvir grana, i kratkim izdancima, koji nose većinu lišća.

Listovi su zimzeleni i igličasti, dugi 8-60 mm, raspoređeni pojedinačno u otvorenim spiralno dugim izbojcima.


Upotreba kedrovog ulja

Aromaterapijska svojstva ulja od cedrovine su diuretička, antiseptička, antispazmodična, adstrigentna, ekspektorans, fungicidni insekticid, antiseborrheic, emmenagogue, sedativ i tonik. Ima umirujući i umirujući učinak na um i od velike je pomoći u stanjima koja su povezana sa nervnom i anksioznom napetošću.
Farmaceutske upotrebe kedrovog ulja:
Cedrovino ulje blagotvorno djeluje na kožu umirujućom svrbežom. Njegovo adstrigentno djelovanje odlično je za akne, masnu kožu kao i za perut i kosu. Pomaže kod infekcije grudnog koša i mokraćnih organa djeluje kao opći tonik i ima izražen učinak na sluznicu. Takođe je korisno u slučajevima reume i artritisa.
Ovo visokokvalitetno mirisno ulje izvrsno je za miris svijeća, osvježenje potpourri, za izradu sapuna, ulja za kupanje i ulja za masažu. Takođe se koristi i kao parfemsko ulje za telo. Mirisima dodaje toplu kvalitetu. Dobro se kombinira sa uljima sandalovine i vetivera. Dobra je i za suhu kosu jer povećava sposobnost kože i vlasišta da se drže u vodi. Cedarwood je odličan repelent koji se koristi za zaštitu od moljaca i drugih insekata.


Potvrda o analizi

Ulje drveta kedra

Dijagram toka

Pure Cedar Oil.jpg

Dostava i skladištenje

Dostava: Morski / Zračni prijevoz i International Express
Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon uplate
Pakovanje: 30ml / 50ml / 100ml: boce od jantarnog stakla, 1kg / 5kg: aluminijski bubanj
25kg: plastična bačva (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: limarski bubanj (56cm 2 * 90cm)
Skladištenje: Držati podalje od jake svetlosti i toplote.
Rok trajanja: 24 meseca

Cedar Oil price.jpg

Bulk Cedar Oil.jpg


Kompanija
Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd je jedan od profesionalnih proizvođača kineskog kedrovog ulja, esencijalnog ulja kedra, za sve što vam treba najbolje, cijena, organsko, 100% čisto, priroda i GMP tvorničko cedrovo ulje, esencijalno ulje kedra , slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli na veliko veliko i veliko kedrovo ulje, kedrovo esencijalno ulje, kedrovo ulje pesticid, kedrovo drvo ulje, crveno kedrovo ulje, 8000-27-9, cedrovo drvo, organsko kedrovo ulje, čisto kedrovo ulje, cedrovino esencijalno ulje kod nas .

Upit