banneer
Dom > Proizvodi >> Monomer

Beta sitosterola zdravstvene beneficije Beta Sitosterol

Beta Sitosterol
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o Beta Sitosterolu

Spec. 98% pomoću HPLC
Izgled: beli kristalni prah
CAS br.: 83-46-5
EINECS NO.:201-480-6
Molekularna formula: C29H50O
Molekularna težina: 414.71


Funkcija Beta Sitosterola

Beta-sitosterol je biljna supstanca slična holesterolu. To bi moglo pomoći smanjenju nivoa holesterola ograničavajući količinu holesterola koji može ući u telo. Može se takođe vezati za prostatu kako bi smanjila oticanje (zapaljenje). Biljni steroli su hemijski opisani 1922. godine. Kasnije 1950-ih, primećeno je da ovi steroli smanjuju koncentracije holesterola u serumu smanjujući apsorpciju holesterola iz creva. Međutim, do osamdesetih godina, statini su uvedeni na tržište, tako da je smanjena uloga biljnih sterola u smanjenju lipida. Nakon toga, prepoznato je da se, kao prirodno supstance, biljni steroli mogu dodavati u hranu. Izgleda da je margarina idealno vozilo. Tokom poslednjih 15 godina u literaturi je takođe bilo nekoliko izveštaja koji ukazuju na to da fitosteroli imaju neku imunološku aktivnost.

Beta-sitosterol je supstanca koja se nalazi u biljkama. Hemi to zovu "biljni sterol ester." To se nalazi u voća, povrća, oraha i semena. Koristi se za pravljenje lijekova. Beta-sitosterol se koristi za bolesti srca i visok holesterol. Koristi se i za jačanje imunološkog sistema i za sprečavanje raka debelog creva, kao i za žučne kamenje, običnu prehladu i grip (influenzu), HIV / AIDS, reumatoidni artritis, tuberkulozu, psorijazu, alergije, rak grlića materice, fibromialgiju, sistemski lupus eritematozu (SLE), astmu, gubitak kose, bronhitis, glavobolju migrene i sindrom hroničnog umora.

Ima efekat smanjenja holesterola, antiinflamacije, anti-čirusa i anti-karcinoma u kliničkom stanju, a takođe se može koristiti kao nega za negu kose i nega kože nutrient za kozmetiku, uz to se koristi i kao nova vrsta životinja hraniti zbog svojih atributa rasta koristi, promovisanja-zdravih i povećanja-izlaza.


Primjena Beta Sitosterola

Kao antioksidant u aditivima za hranu i hranu
Kao alimenti i krema za kožu u kozmetici
Kao sirovina steroidne medicine i vitamina D3


Sertifikat analize

Test

Specifikacije

Rezultat

Sadržaj β-sitosterola:

≥98%

98.31%

Izgled:

Bijeli kristalni prah

Uglavnom

Miris i ukus:

Karakteristično

Uglavnom

Veličina mreže:

100% prolazi 80mesh

Uglavnom

Gubitak pri sušenju:

≤1,0%

0.28%

Tačka topljenja:

138 ℃ ~ 142 ℃

140 ℃

Teški metali:Kao:

≤2 PPM

Uglavnom

Pb:

≤1 PPM

Uglavnom

Hg:

≤0.5PPM

Uglavnom

Mikrobiologija:

Ukupan broj plata:

Kvas i kalup:

E.Coli:

S. Aureus:

Salmonella:

 

<1000cfu>

<100cfu>

Negativno

Negativno

Negativno

 

36cfu / g

17cfu / g

Uglavnom

Uglavnom

Uglavnom

Zaključak:

U skladu sa standardom USP32Paket i dostava

Sitosterol.jpg


Sitosterol.jpg


Kompanijska slika

Sitosterol.jpg


Sitosterol.jpgXi'an Fengzu Biological Technology Co., Ltd je jedan od profesionalnih proizvođača β-sitosterola u Kini, za sve što vam treba od najboljih, cijena, organske, 100% čiste, prirodne i GMP fabrike β-sitosterol, molimo Vas da se obratite nas. I dobrodosli na veleprodaju i veliku količinu β-sitosterola, beta sitosterola, b-sitosterola, fitosterola, 83-46-5, 201-480-6, beta-sitosterola od nas.

Upit