Banner
Dom > Proizvodi >> Biljno ulje >> Esencijalno ulje

bergamot eterično ulje koristi Bergamot Oil

Bergamot Oil
Popis ulja FZBIOTECH
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovna informacija o ulju bergamota

Porijeklo: Kina, Italija
Izgled: Žuta do narandžasta tečnost
Plant Part: Peel
Metoda ekstrakcije: hladna presovana
Sadržaj: ≥85% limonena


Uvođenje Bergamot ulja

Bergamot je citrusno voće čija se korica koristi za vađenje esencijalnog ulja Bergamota. Znanstveno ime bergamota je Citrus Aurantium var. ili Citrus Bergamia. To je tropska biljka, ali uspijeva iu Evropi. Njegova snažna aroma čini je popularnom komponentom u msany parfemima, i često se koristi kao važna „top note“. Izvodi se hladnom kompresijom, nasuprot parnoj destilaciji mnogih drugih eteričnih ulja. Jedna od najčešćih primjena za koju možda niste svjesni je njena upotreba u crnom čaju.


Funkcija ulja Bergamot

Eterično ulje Bergamota može se koristiti u tretmanu stresa, depresije, straha, napetosti, infekcije (sve vrste uključujući kožu), histerije, psorijaze, anoreksije, ekcema i opće oporavka.
Dobro se miješa sa sandalovinom, nerolijem, geranijem, čempresom, kamilicom, citrusima, korijandrom, helichrysumom, jasminom, smrčkom, lavandom, balzamom limuna, uljem oraha, ruže, vetivera i ylang ylang.
Aromatski miris: Aroma je u osnovi citrusna, ali voćna i slatka sa toplim pikantnim cvjetnim kvalitetom i podsjeća na neroli i lavandina ulja.


COA ulja Bergamot

COA of Bergamot Oil

Dijagram toka

Bergamot Oil.jpg


Dostava i skladištenje

Dostava: Sea / Air Shipping & International Express
Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon uplate
Pakiranje: 30ml / 50ml / 100ml: boce od jantarnog stakla, 1kg / 5kg: aluminijski bubanj
25kg: plastična cijev (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: kalajisano željezo (56cm 2 * 90cm)
Skladištenje: Držati dalje od jake svetlosti i toplote.
Rok trajanja: 24 mjeseca

Bergamot essential oil.jpg

Bergamot Oil.jpg


Company
Xi'an Fengzu Biološka tehnologija Co, Ltd je jedan od profesionalnih Kina bergamot ulje, bergamot eteričnih ulja proizvođača, za sve što vam treba najbolje, cijena, organski, 100% čista, priroda, GMP i fabrika bergamot ulje, bergamot eterično ulje , slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli na veliko masovno i visoko količinu bergamot ulja, bergamot eteričnog ulja, organskog bergamot ulja, čistog bergamot ulja, bergamot ulja limonena, limonena 85% od nas.

Upit