Banner
Dom > Proizvodi >> Monomer

azelaic kiselina koža briga Azelaična kiselina

Azelaična kiselina
COA azelaične kiseline
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije o Azelaic kiselini

Čistoća: 99,5%
Izgled: beli kristalni prah
CAS br .: 123-99-9
EINECS No.204-669-1
Molekularna formula: C9H16O4
Molekularna težina: 88.22


Funkcija azelaične kiseline

Azelainska kiselina se koristi za lečenje blagih do umerenih akni, i komedonalnih akni i upalnih akni. Spada u klas lekova koji se zovu dikarboksilne kiseline. Deluje ubijajući akne bakterije koje zaraze pore pomešanja kože. Takođe smanjuje proizvodnju keratina, koja je prirodna supstanca koja promovira rast akni bakterija.
Azelainska kiselina se koristi za lečenje pigmentacije kože, uključujući melasmu i post-zapaljive hiperpigmentacije, posebno kod onih sa tamnijim vrstama kože. Preporučena je kao alternativa hidrokinonu (HQ). Kao inhibitor tirozinaze, azelaična kiselina smanjuje sintezu melanina.


Primjena Azelaične kiseline

1. Azelaična kiselina može inhibirati sintezu mikrobnih proteina, tako da za propionibacterium akne i staphylococcus epidermidis imaju antibakterijsku aktivnost, mogu se koristiti kao lek protiv lekova.
2. Za dobru permeabilnost kože, krema kozmetika dodavanje azelaične kiseline može povećati apsorpciju kroz funkcije kože i poboljšanje efikasnosti ruževa.
3. Azelaic Acid ili cinkove soli i kompatibilnost sa vitaminom B6 mogu se koristiti za proizvode za negu kose za muškarce, bolesti gubitaka kose, tretman baziran na hormonu, a istovremeno stimulirati rast kose.


Sertifikat analize

Azelaic acid.jpg

Paket i dostava

Isporuka: Sea / Air Shipping & International Express                                                                                 
Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon plaćanja
Pakovanje: 1-5kg / torba od aluminijumske folije, veličina: 22cm (širina) * 32cm (dužina)
15-25kg / bubanj, veličina: 38cm (prečnik) * 50cm (visina)
Skladištenje: Odvojeno od jakog svetla i toplote.
Rok trajanja: 24 meseca

Azelaic Acid.jpg


Azelaic Acid.jpg


Kompanijska slika

Azelaic Acid.jpg


Azelaic Acid.jpgXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd je jedan od profesionalnih proizvođača azelaične kiseline u Kini, za sve što vam treba od najbolje, cijene, organske, 100% čiste, prirodne i GMP tvornice azelaične kiseline, slobodno nas kontaktirajte. I dobrodošli u veleprodaju i veliku količinu azelaične kiseline, azelaične kiseline, praha azelaične kiseline, 204-669-1, azelaične kiseline u prahu, 123-99-9 od nas.

Upit