banneer
Dom > O nama

FZBIOTECH je kratak za Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd, specijaliziran za proizvodnju sirovina biljnog praha, ekstrakt biljke, biljnih ulja i bioloških proizvoda pesticida, OEM je također dostupan. Uz prednost ogromnih tehničkih inovacionih kapaciteta i bogate rezerve znanja o prirodnom biljnom proizvodu, rangirana je na listi proizvodnog preduzeća za proizvodnju biljnih ekstrakata.

Inovacije promoviraju razvoj, a tehnologija vodi ka budućnosti. FZBIOTECH posvećuje istraživanju i razvoju biljnih ekstrakata već više od 10 godina. Sa strogim i naučnim upravljanjem, snažnom tehničkom snagom, tehnologijom zrele proizvodnje i oslanjanjem na jedinstvene biljne resurse na planinama Qinling i vodnim resursima, vjerujemo da će FZBIOTECH biti vaš najbolji partner u prehrambenoj, kozmetičkoj, farmaceutskoj i zdravstvenoj industriji.

FZBIOTECH je osnovan 2004. godine i nalazi se u okrugu Industrial Wugong, Xianyang, Shaanxi. Trenutna baza proizvodnje pokriva 27.000 m 2 . Naš proizvodni kapacitet je 3000 tona godišnje. U našim radnim radnjama postoji 10 komada opreme za ekstrakciju i nastavićemo sa povećanjem proizvodnih kapaciteta.

Mi se pridržavamo principa "klijentskog vrhovnog, zasnovanog na kreditima" i našim kupcima pružamo kvalitetne i visoko efikasne proizvode i usluge. Na osnovu naše misije "Natural Source, Healthy Focus", trudimo se da stvorimo poziciju koja donosi pobedu sa klijentima, izgradi harmoniju sa našim društvom i bori se za zeleni i zdrav svet. Izaberite FZBIOTECH. Odaberite zdrav život!